Reklaam.ee
otsi ava laiendatud otsing

Mediacom - MEDIACOM TERVITAB UUT MEEDIAUURINGUTE SPETSIALISTI Meie meeskonnaga on liitunud...

Lisa oma blogi
MEDIACOM TERVITAB UUT MEEDIAUURINGUTE SPETSIALISTI

Meie meeskonnaga on liitunud SERGEI BUKATŠ, uus uuringutespetsialist ja analüütik MediaCom Business Science osakonnas! Sergei tutvustab ennast siin ka lähemalt.

Tegemised enne MediaComi
-------------------------------------------------------------

Olen pärit Kohtla-Järvelt ja omandasin Tartu Ülikoolist magistrikraadi majanduse erialal. Majandus, finantsturud ja investeerimine on mulle alati huvi pakkunud, millest lähtuvalt töötasin pärast ülikooli ökonomistina Kohtla-Järvel asuvas tootmisettevõttes. Samas arenes ülikooli ajal ka sügavam huvi turunduse ja juhtimise vastu, mis toetas mu valikut Tallinnasse kolides väikeettevõttes tegevjuhi positsioonil tööle asuda.
Töö kõrvalt leian aega ka spordi ja kalapüügi jaoks ning hoian ennast jätkuvalt kursis finantsturgudel toimuvaga.

Mina ja MediaCom
--------------------------------------------------------------

Enne MediaComiga lähemalt tutvumist otsisin uut väljakutset ja MediaComi puhul tõmbas mind selle rahvusvahelisus, aga ka maine ja tuntus meediamaastikul. Tööd alustades oli meediamaastik minu jaoks uus pärusmaa, kuid uuringute osas omasin mitmekülgset kogemust juba ülikooliajast.

Naudin väga tööd ökonomeetria alal, arvude, graafikute ning andmetega. Minu jaoks on väga hea tunne saada andmetest konkreetseid tulemusi ja järeldusi. Minu igapäevane töö hõlmabki andmebaasidest andmete kättesaamist ja ümbertöötlemist, lisaks ka põhjalikku analüüsi ja matemaatilist modelleerimist.

Meediauuringute arengutest
--------------------------------------------------------------

Üldises mõistes on meediauuringud lahutamatu osa meediaturust, mis tähendab, et muutused meediamaastikul ja -tarbimises avaldavad mõju ka meediauuringute valdkonnale. Näeme, et valdkonnas on domineerivad pigem kasvutrendid, kuna üha rohkem huvitab kliente nende positsioon meedias konkurentide suhtes ning professionaalne hinnang meediainvesteeringute õigustatusele. On kasvanud uuringute varieeruvus ning tekivad juurde uued lähenemisviisid, kuidas erinevaid uuringutulemusi kajastada. Tegelikku pilti peegeldavate andmete kättesaadavus ja kvaliteetsete andmete kogumisviisid on veel üks oluline teema, millega agentuuride analüütikud puutuvad tulevikus aina sagedamini kokku.

Mõttesädemeid...
--------------------------------------------------------------

Täpsus, korrektsus ja piltlikkus on kolm sõna, mis kõige paremini iseloomustavad minu tööd. Tänu meediauuringutest saadud informatsioonile tekib arusaamine, areneb usaldus kliendi ja meediaagentuuri vahel ning koostöö saab sujuvalt jätkuda.