Reklaam.ee
otsi ava laiendatud otsing

Velvet - Tule Velvetisse veebiarendajaks! Velvet Digital Paper võtab tööle veebiarend...

Lisa oma blogi
Tule Velvetisse veebiarendajaks!

Velvet Digital Paper võtab tööle veebiarendaja. Velvetis tehtavad veebiprojektid on eelkõige disainikesksed. Peame lugu heast kasutajakogemusest ja suurepäraselt teostatud kasutajaliidestest. Seega on meie meeskonda hästi sobiv veebiarendaja rohkem HTML/CSS/JS guru, aga sama oluliseks omaduseks ka see, et tunned hästi PHP-d ja mõistad käsitleda MySQL andmebaase. Kindlasti tuleb kasuks, kui oskad koodi sisuda mõne sisuhaldusmootoriga (Edicy, Wordpress).

Sul on meie juures väga tore, kui sa oled normaalne täiskasvanud inimene, kirjutad hästi HTML/CSS/JS koodi, omad kogemusi PHP/MySQL veebirakenduste loomisel ning mõistagi oled kohusetundlik ja täpne.

Sul on meie juures hea, sest saad tegeleda huvitavate ja olulise projektidega, saad koos töötada väga professionaalse ja sõbraliku meeskonnaga, võidad auhindu ja uusi sõpru kogu eluks!

Velvet Digital Paper on üks Eesti tuntumaid ja auhinnatumaid veebiagentuure. Meie headeks klientideks on pigem keskmisest suuremad ettevõtted nagu näiteks Elion, Eesti Pank, Estravel, EMT, MarkIT, Riigikantselei, Liviko, Kredex, Danske Pank, Tartu Kaubamaja, TTÜ, Raadio 2. Teeme tihti koostööd ka põnevate start-up projektidega.

Kandideerimiseks tee nii:

Saada lühike enesetutvustus ja korrektselt vormistatud CV aadressile job@velvet.ee hiljemalt 9. Veebruar 2014. a.

ja nagu ikka, kes jagab, see hoolib :)