Reklaam.ee
otsi ava laiendatud otsing

Edicy - Uued ja kiiremad serverid

Lisa oma blogi
Selle suve suurim uudis meilt oli see, et Edicyst on saamas Voog — sama toote täielikult uuendatud, võimsam versioon. Paljud teie hulgast on juba Voo peale liikunud, ülejäänud järgnevad peagi — siis, kui oleme kasutajakogemuse peenhäälestanud ja Voo beta-versioonist välja toonud.

Teine oluline teadaanne puudutab meie serveriteenust. Kolisime uue, kiirema ja töökindlama serveriteenuse pakkuja juurde. Seetõttu vahetusid ka meie IP-aadressid. Kujutle neid kui serverite maailma postiindekse.

Serverid

Vahetasime tegelikult ära kogu masinavärgi Edicy all. Uued serverid on kiiremad ja paremini optimeeritud, tehnoloogilise poole haldamise — ning sinu südamerahuga — tegeleb suurem meeskond kui varem. Muudatuste viimaseks sammuks saabki olema üleminek Voole, Edicy uuendatud versioonile.

Need, kes on oma saidile domeeni mõnest teisest teenusest importinud (ehk selle siia suunanud), peavad nüüd uueks IP-aadressiks määrama 85.222.234.11. Antud muudatus tuleb teha sinu domeeni nimerserverite haldaja juures, kelleks tavapäraselt on registripidaja.

Vanad seadistused töötavad kuni 1. detsembrini 2014. Seega palume antud muudatus teha ära kindlasti enne seda. Kui sa ei tea, kus seda muudatust teha, siis võta meiega julgelt ühendust aadressil support@edicy.com ja aitame su kiiresti joonele.